Cupa

Baneasa Sopping City

Ne dorim un concurs format din mai multe etape, prin care sa apropiem copiii de schiul alpin si sa le oferim experiente memorabile. Scopul lui fiind atragerea unui număr cât mai mare de participanți și spectatori ai acestei discipline sportive. Întrecerile vor fi în aşa fel organizate încât să dea posibilitatea celor mai tineri practicanți ai schiului alpin, să-și perfecționeze deprinderile tehnico – tactice specifice și să-și pună în valoare talentul sportiv.

Regulament

Cupa Baneasa Sopping City, este un concurs Open pentru copiii până la 12 ani, inclusiv HC (2008) organizată de Asociatia Clubul Sportiv Charly.

Concursul va avea loc pe partiile Clabucet-Predeal, Klinderu-Busteni,Sorica, Azuga. Asociatia Clubul Sportiv Charly isi rezerva dreptul de a modifica locul de desfasurare a competitiei, in cazul in care contextul meteorologic nu va asigura conditiile de siguranta si calitate impuse. De asemenea, organizatorul poate decide anularea uneia sau a tuturor manselor competitiei in cazul in care stratul de zapada nu prezinta nivelul minim acceptat pentru desfasurare.

Evenimentele sunt compuse din 1 zi de concurs, cu 2 manse cronometrate. Concurentii vor trebui sa parcurga traseul in intregime, trecand prin toate portile de concurs montate. Traseul fiecarei manse de concurs va fi modificat conform deciziilor organizatorului, pentru a raspunde tuturor normelor de siguranta impuse de conditii si de nivelul competitorilor.

Asigura-te ca ai toate documentele la ...

Inscriere

Odata cu inscrierea in competitii va trebui sa citesti "Politica de confidentialitate" si sa completezi "Declaratia pe propria raspundere". Citirea si respectarea acestor documente asigura o buna desfasurare a activitatilor.

Formular de inscriere

Doneaza 2%Charly Ski

Pasul 1

Descarca Formularul 200 sau 230
Descarca

Pasul 2

Completeaza formularul cu datele tale personale si ale Asociatiei Club Sportiv Charly Ski.
Date Charly-Ski

Pasul 3

Depuneti formularul in mod personal sau prin Posta la Administratia Financiara. Va multumim pentru contributie !
Depunere

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc..

Charly © 2018. All Rights Reserved.