Cateva cuvinte...

Despre noi

Crearea unei echipe de schiori profesionisti a Bucurestilor, care sa concureze de la egal la egal in concursurile de schi din tara noastra, cu cluburile de traditie din zonele montane.

Scopul principal este de a insufla membrilor clubului placerea practicarii acestui sport, sportivitatea si placerea de a sta in natura.

Ne propunem descoperirea de talente, care prin antrenamente, motivare si sustinerea morala si financiara a Clubului sa devina schiori profesionisti.

Membrii clubului vor beneficia de: 

  • antrenamente filmate in porti la sesiunile de antrenament organizate de Charly Ski Club. Sedinta tehnica dupa fiecare zi de antrenament, in care se discuta pe tema evolutiei din ziua de curs si se pregatesc exercitiile de corectare pentru a doua zi, dupa caz.
  • pregatirea schiurilor atat pentru antrenamente cat si pentru concursuri propuse de Charly Ski Club.
  • supraveghere la deplasarile pentru cantonamente/concursurile propuse de Charly Ski Club.
  • sistem de buy-back al echipamentului de schi in interiorul clubului, pentru echipmanetele achizitionate prin intermediul clubului.
  • preturi negociate la nivel de club ale abonamentelor de cablu per sezon/zona, atat pentru zona schiabila Predeal cat si Austria (in functie de nr. zile/membrii/ oferte primite de la operatorii de cablu).
  • preturi negociate la nivel de club ale echipamentul de schi si accesorii, la achizitia acestora centralizata prin intermediul clubului.

Servicii
profesionale
de
Service Ski

Cei care formam...

Echipa

Ne mandrim ca alcatuim o echipa de oameni dedicati activitatilor sportive si credem ca impreuna facem o echipa de succes

Mihail Pop

Mihail Pop

Antrenor & Team Lead

Absolvent de ANEFS cu prima specializare ski si a doua fitness. Monitor ski atestat din 1991. Din 2017 monitor atestat Eurotest. Absolvent al scolilor Salvamont de vara si iarna.

Daniel Predeleanu

Daniel Predeleanu

Organizator Evenimente

Fost schior de performanță cu gradul de monitor categoria I CENTRUL NAŢIONAL DE FORMARE ŞI PERFECŢIONARE A ANTRENORILOR (CNFPA) – a obţinut atestat şi carnet de monitor.

Stefana Chesculescu

Stefana Chesculescu

Psiholog Sportiv

Consilier psihologie sportiva. Antreneaza sportivii mental pentru a obtine rezultate cat mai bune atat la antrenamente cat si la competitii.

Charly © 2018. All Rights Reserved.